U neurološkoj ambulanti ZU “Preventiva Medical” se dijagnostikuju, prate, kontrolišu i liječe neurološka stanja i bolesti, počevši od glavobolja (migrena), vrtoglavica, stanja nakon moždanog udara, poremećaja pamćenja (Alchajmerova bolest i druge demencije), multiple skleroze, Parkinsonove i bolesti nevoljnih pokreta (tremor, distonija i dr.)

U Zdravstvneoj ustanovi “Preventiva Medical”  se mogu dijagnostikovati i liječiti različita hronična bolna stanja glave, lica, vrata, kičmenog stuba I ekstremiteta, povrede i oboljenja perifernih nerava.

U ambulanti ordinira mr sc. med. Draško Prtina, specijalista neurologije, koji pored opštog neurološkog pregleda obavlja i dodatne dijagnostičke procedure:

Transkranijalni dopler krvnih sudova glave  – TCD

ZAŠTO PREGLED?

Preventivni zdravstveni pregledi su osnova dugoročnog održavanja Vašeg zdravlja. Nemojte dozvoliti da češće pregledate svoj automobil od Vašeg organizma.

Na osnovu Zakona o zaštiti na radu (Sl. glasnik br: o1/08/13/10) periodični zdravstveni pregledi zaposlenih na mjestima sa povećanim rizikom obevezni su na svakih 12 mjeseci.

Close Menu